.

Raya datang lagi...tapi macam xberaya pun

salam semua.... nak update pun tak tahu nak cakap apa la masa raya nie... tak ada pun macam sama je raya tahun2 yg lepas ...tapi tahun ni lain sikit dari tahun sebelum nie...bagun je pagi raya dah bosan...patut nya happy la di hari mulia hari raya tapi aku tetap sama seperti biasa..best lagi jd budak kecik boleh pergi beraya kerumah jiran yang berdekatan...klu dulu beraya je mesti balik kampung tapi sekarang dah 2 tahun xbalik kampung sebab tertentu... memang bosan gila la kat rumah je beraya... kalau nak beraya rumah member pun mod raya dah tak ada sanggat sebab apa pun tak tahu la...mungkin dah besar panjang kut...tapi yang hairan nya boleh plak dapat duit raya... DAH BESAR PANJANG PUN DAPAT DUIT RAYA KE!!!!
ala nie je la gambar raya ku yang bosan xtahu nak buat apa dah nie pun dekat umah saudara juga.. tgk muka pun tahu xceria time raya nie entah apa yang tak kena pun aku tak tahu....

sampai sini je la sebab aku dh malas nak taip malam buta nie... sory ye 

1 comments:

Zul Fattah said...

sama r bai.. aku x dapat nk raya tahun nie.. no mood

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...